ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Διεύθυνση - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Διεύθυνση: ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ 6 Τ.Κ. - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τ.Κ.: 54623
Περιοχή - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Περιοχή: Θεσσαλονίκη Κατηγορία - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τηλέφωνο: 2310288096 Fax - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Fax: 2311241598
Κινητό - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κινητό: 6977248346 E-mail - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ E-mail: theodoros@simirdanis.gr
Υπεύθυνος - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Υπεύθυνος: ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6977248346
Ιστοσελίδα - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ιστοσελίδα:
ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Το λογιστικό γραφείο ΄΄ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ΄΄ ξεκίνησε το 1989 με έδρα την Πολυτεχνείου 19, το όραμά του για την παροχή όλων των Χρηματοοικονομικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών που χρειάζεται μια επιχείρηση καθώς και την οργάνωση, διαχείριση και επίβλεψη αυτών. Το 1997, η έδρα του γραφείου μας μεταφέρθηκε στην οδό Καστριτσίου 6, συνεχίζοντας όχι μόνο το ρόλο του υποστηρικτή και υπεύθυνου των οικονομικών ζητημάτων των επιχειρήσεων, αλλά και τ...
Επισκέπτες: 12143

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Το λογιστικό γραφείο ΄΄ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ΄΄ ξεκίνησε το 1989 με έδρα την Πολυτεχνείου 19, το όραμά του για την παροχή όλων των Χρηματοοικονομικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών που χρειάζεται μια επιχείρηση καθώς και την οργάνωση, διαχείριση και επίβλεψη αυτών. Το 1997, η έδρα του γραφείου μας μεταφέρθηκε στην οδό Καστριτσίου 6, συνεχίζοντας όχι μόνο το ρόλο του υποστηρικτή και υπεύθυνου των οικονομικών ζητημάτων των επιχειρήσεων, αλλά και του συμβούλου και βοηθού των καθημερινών προβλημάτων τους, εδραιώνοντας στερεές σχέσεις φιλίας και αλληλοσεβασμού με τους πελάτες - συνεργάτες μας. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή μας πορεία στον οικονομικό χώρο, μας δίνουν την δυνατότητα να εκτελούμε τις ανατιθέμενες εργασίες με αξιοπιστία, ακρίβεια και σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Το επάγγελμα του οικονομολόγου – φοροτεχνικού απαιτεί εχεμύθεια, ειλικρίνεια και πάνω απ' όλα τιμιότητα και καθαρές κουβέντες προς τους πελάτες μας, με σκοπό τη δημιουργία ενός γόνιμου εργασιακά περιβάλλοντος, πάντα προς το συμφέρον του εκάστοτε πελάτη μας. Η εκτίμηση και ο σεβασμός που λαμβάνουμε εδώ και τόσα χρόνια από τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι και η κινητήρια δύναμή μας, έχει επιτευχθεί μέσω :
Α) της μακροχρόνιας προϋπηρεσίας μας
Β) της διαρκής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσής μας
Γ) των σύγχρονων μηχανογραφικών συστημάτων μας
Δ) της συνεχής ανάπτυξης και αναβάθμισης των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών μας

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η εταιρεία μας αποσκοπούσε και θ' αποσκοπεί πάντα στην συνεχή εξυπηρέτηση και στην απόδοση λύσεων στα θέματα των πελατών μας, με διαφάνεια και συνεχή επικοινωνία μαζί τους, ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη ευχαρίστηση και να δωθούν οι κατάλληλες λύσεις στα τυχόν προβλήματά τους.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στόχος του γραφείου μας είναι να καλύπτουμε οποιαδήποτε λογιστική, οικονομική, φοροτεχνική, εργατική και φορολογική ανάγκη των πελατών μας, προσφέροντας έγκυρες λύσεις και χρήσιμες συμβουλές άμεσα στα καθημερινά ζητήματα των επιχειρήσεων.
Είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, είτε επιχείρηση, στόχος μας είναι η σωστή και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών σας, πάντοτε προς το δικό σας συμφέρον.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το γραφείο μας προσπαθεί πάντα, κρατώντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας σε υψηλό επίπεδο, να διαθέτει σύγχρονα μηχανογραφικά συστήματα, αξιόπιστα και ενημερωμένα.
Δίκτυο και ηλεκτρονικοί υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, υποστηριζόμενοι από Z Electronics, Ζμπούνος Σταύρος
Τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντοτε ενημερωμένα με τις ισχύουσες νομοθεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ
Φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων (Ε1, Ε2, Ε9)
Δηλώσεις εταιριών (Ε3, Ε5)
Ε3 και Φ10 για ΕΠΕ και ΑΕ
Μηχανογραφική οργάνωση και επίβλεψη
Εμπρόθεσμη τήρηση - ενημέρωση – εκτύπωση των τηρουμένων λογιστικών βιβλίων Β' και Γ' κατηγορίας
Σύνταξη και υποβολή δηλώσεων (Περιοδικές και Εκαθαριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α., οριστικές δηλώσεις μισθωτών, παρακρατούμενων φόρων, Συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών – προμηθευτών, φόρου εισοδήματος)
Σύνταξη και υποβολή Intrastat – Listing
Σύνταξη και υποβολή οικονομικών καταστάσεων
Θεώρηση Βιβλίων και Στοιχείων
Επίλυση φοροτεχνικών θεμάτων σε ΔΟΥ και ασφαλιστικά ταμεία
Διεργασίες σε ΔΥΟ που αφορούν έναρξη, μεταβολή, διακοπή μιας επιχείρησης

ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διαδικασίες ένταξης σε επιδοτούμενα προγράμματα
Μέτρηση και καταγραφή ενσήμων
Υπολογισμός μισθοδοσίας για επαγγελματίες – εταιρείες
Έκδοση μισθοδοτικών καταστάσεων
Προσλήψεις – Απολύσεις αποχωρήσεις - καταγγελίες
Συμβάσεις εργασίας
Εκτυπώσεις αποδείξεων
Σύνταξη και Υποβολή ΑΠΔ
Σύνταξη και εκτύπωση πινάκων προσωπικού
Σύνταξη και εκτύπωση προγραμμάτων μισθοδοσίας προσωπικού
Διαχείριση
Επίβλεψη
Οργάνωση & Διοίκηση επιχειρήσεων